Sinterklaasfeest 2014 / Mede mogelijk gemaakt door:

  • Breman Service Rotterdam
  • Goodwill Media
  • Breman Berkel
  • Staal Rotterdam
  • Vrienden van Middin

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

DJ Piet

Enige tijd geleden heeft Lies – een  ouder van een cliënte uit de zorglocatie Zevenkamp (Middin) – het idee geopperd een kleinschalig Sinterklaasfeest te organiseren. Dit zou een besloten feestje worden op locatie Zevenkamp.

Echter is het idee met dusdanig veel enthousiasme opgepakt door Roxanne (de persoonlijk begeleidster van de cliënte), dat  Zevenkamp al snel te klein bleek voor hun ideeën.

Voordat iemand goed door had wat er gebeurde hadden ze een grootschalig initiatief te pakken: Meerdere zorglocaties kwamen aan boord, het aantal deelnemende cliënten bleef maar stijgen, het WTC te Rotterdam werd ter beschikking gesteld, meerdere sponsoren die een groot deel van de kosten op zich namen en niet te vergeten een tal van vrijwilligers die zich speciaal voor deze gelegenheid in wilden zetten.

Met het lanceren van deze site is het feest helaas al weer achter ons. Maar de herinneringen nog lang niet. Een herinnering die mogelijk is gemaakt door de initiatiefneemsters, de cliënten, de sponsoren, de vrijwilligers en natuurlijk niet te vergeten de cliënten zelf!

Iedereen hartelijk dank voor het geslaagde feest en wie weet… tot volgend jaar?

 Foto albumVideo's DJ Piet