Over Idee7

Stichting Idee7

Stichting Idee7 is in 2016 ontstaan uit een particulier initiatief, welke zijn oorprong had in 2014.

De naam ontleent zich aan een combinatie van (destijds 7) ideëen en de link met zorglocatie Zevenkamp (Rotterdam).
De website Idee7.nl was één van de 7 ideëen en is privé bezit van de oprichters, ten dienste gesteld van de stichting. 

Waar staan wij voor?

Stichting Idee7 staat voor de kans om ideëen om te zetten in mogelijkheden. Alhoewel dit in de breedste zin van het woord genomen kan worden, heeft Stichting Idee7 zich tot op heden voornamelijk gericht op het organiseren van Sinterklaasfeesten voor gehandicapten.

Idee?

Het eerste idee betrof het organiseren van een Sinterklaasfeest. Een spontaan idee voor 17 cliënten, wat binnen 2 maanden uitgroeide (en resuleerde) naar een feest met ruim 100 cliënten. Het animo was dusdanig, dat besloten is jaarlijks te proberen dit idee tot een mooi resultaat te brengen.
Echter zijn er altijd meer ideëen. Een avondje stappen, een bingo, een bezoek aan ..., een koffieleut-uurtje. Verzin het en Stichting Idee7 zal binnen de mogelijkheden kijken wat haalbaar is.

Middelen

Stichting Idee7 heeft een non-profit instelling en opereert met een 0 euro budget. Dit betekend dat elke financiering van een idee, een uitdaging op zich is. Deels kan dit door een eigen bijdrage te vragen van de cliënten, maar dit is vaak niet voldoende en of wenselijk. Sponsoring in welke vorm is dan ook een absolute noodzaak.

Sponsoring

Voor sponsoring verwijzen wij u graag naar de betreffende pagina.